Geen treinverkeer met carnaval Aalst / Ronde van Vlaanderen

Een verwittigd man is er twee waard. De aanhangers uit de regio Geraardsbergen en Ninove die naar Carnaval Aalst willen afzakken boeken best een ander vervoermiddel dan de trein, want in het weekeinde van 25 en 26 februari 2017 is er geen treinverkeer tussen Geraardsbergen en Denderleeuw. De NMBS legt evenwel een vervangende busdienst in. Uiteraard kan de echte carnavalsvierder ook de eerste trein op maandag (dinsdag of woensdag) terugnemen… Dat geldt ook voor de reizigers die naar Krakelingen te Geraardsbergen komen kijken !

Ook in het weekeinde van 1 en 2 april is er geen treinverkeer wegens werken (onder andere vervangen van de oude dwarsliggers). Dat betekent dat de wielerliefhebbers voor de Ronde van Vlaanderen vanuit de richting van Denderleeuw best alternatieven zoeken als ze in Geraardsbergen of omgeving de Ronde willen zien. Een busreis doorheen de Denderstreek is uiteraard ook mogelijk met de NMBS dat weekeinde.

En nog eens terug naar 9 februari 2009, toen de oude klassieke motorstellen van dienst waren tussen Aalst en Geraardsbergen tijdens het weekeinde van carnaval Aalst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *